luni, 26 decembrie 2016

Viata e ca un puzzle....

.

   Ati avut vreodata impresia ca sunteti exact unde trebuie? Locul potrivit ...momentul potrivit? Sau ati trait acel sentiment de deja-vu straniu?

   Fiecare suntem o piesa dintr-un joc de sah sau dintr-un puzzle. Suntem intr-un loc, intr-un anumit moment, langa anumite persoane cu un motiv. Nu exista coincidente. Sigur ati spus odata ce bine ca am reusit sa ajung, sau ce bine ca nu am mai plecat intr-un anumit loc. Nu ati ajuns, pentru ca nu era locul vostru atunci si acolo. Unii le numesc schimbari de plan...altii coincidente...altii ghinion. Simtim nevoia sa denumim orice nu putem controla. Ne este frica de ce nu cunoastem, ne place sa fie totul planificat...doar ca rareori se intampla asa. Indiferent de planurile tale, viata le are pe ale ei. Indiferent daca esti impacat cu asta sau nu, esti exact unde soarta vrea sa fi. Asta nu inseamna ca ea decide totul pentru tine.
   Intr-un joc de sah, atunci cand o piesa este mutata, totul se schimba. Asa si in viata...orice piesa mutata schimba tot jocul.
   Sunt stranii acele momente de deja-vu cand ai putea sa juri ca ai mai fost acolo. Poate am ratat ceva si ni se ofera sansa sa mai aruncam un ochi...cine stie?!
   Viata nu trebuie inteleasa ci traita. Nu toate au nevoie de o explicatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu