joi, 29 decembrie 2016

La final de an...


    Ne apropiem de inca un final de an...un an cu de toate. S-au intamplat atat de multe si nici nu ti-ai dat seama cum a zburat timpul. La inceputul fiecarui an ne facem planuri. Unii le duc la final, altii nu. Fiecare an te schimba. Incepi anul cu anumiti oameni, si ii termini cu oameni cu care nu credeai ca o sa ai vreo legatura vreodata. Oameni, sentimente, trairi, intamplari...toate intr-un an.
   Timp de calitate petrecut cu oameni misto, amintiri, prietenii, vise, planuri....atat de multe se intampla intr-un timp atat de scurt. Timpul petrecut la o simpla ceafea cu persoane sincere nu e timp pierdut....cum se grabesc altii sa spuna. Vom tanji dupa acele ore povestind in fata unei simple bauturi. Da...ore chiar😂. Cu totii mai pierdem notiunea timpului cand suntem cu prietenii. Cui ii mai pasa de timp, cand stii ca acelea vor deveni amintiri frumoase?
   Unii oameni pleaca...cu sau fara voia  noastra. Altii vin pentru perioade scurte de timp....dar sunt altii care raman definitiv.
   Fiecare an ofera lectiile lui si lasa sperante pentru urmatorul...
   Daca te imprietenesti cu timpul nu iti va fi inamic. El este de partea noastra daca stim sa il pretuim.
   Aveti grija cu cine va faceti amintiri....ele nu pot fi sterse niciodata.
   Prieteniile sunt atat de ciudate : ''cele care incep ca la carte nu dureaza,...in schimb cele in care nu ai fi crezut niciodata rezista ani''.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te rog , sa nu te lasi de postat pe acest blog deoarece din toate invat cate ceva si in multe dintre ele ma regasesc

    RăspundețiȘtergere