miercuri, 16 august 2017

Femeia data dracu....

         O expresie des auzita in zilele noastre.

         O astfel de femeie exprima incredere prin toti porii. Cand intra intr-o incapare, intoarce priviri si nu doar prin aspectul ei exterior ci si prin siguranta cu care paseste. Siguranta pe care a capatat-o dupa multe nopti in care a adormit plangand, dupa multe zile in care isi dorea sa se opreasca totul, dupa toate ranile provocate de catre oameni indiferenti.

         Nu ii pasa ce isi doreste lumea de la ea, ci e mai atenta la dorintele ei. Isi doreste ceva, obtine. Vrea sa mearga undeva, merge. Nu are nevoie de aprobari. Stie ca asteptand raspunsuri inutile, pierde timp ireversibil. In urma ei aude des....cata aroganta. Ea, doar zambeste priviind inainte, neapasandu-i de parerile ce raman in urma ei, in mintea multor persoane.

        Nu pierde timp langa oameni pentru care imaginea in societate e mai importanta decat iubirea. Ca orice om a fost ranita prea mult. Dar inca mai vrea sa creada in iubire si in frumos. Stie ca ele exista, oamenii creeaza uratul, el nu exista in esenta.
        Isi doreste alaturi oameni care sunt constienti ca nu exista decat acum, sunt constienti ca timpul ne este limitat si isi doresc sa traiasca totul.

       Stie ca daca ranesti...cuvintele imi pare rau nu pot vindeca mare lucru. E mai atenta sa nu raneasca, decat sa isi ceara scuze. Pentru ca stie cat doare.
       Isi doreste sa traiasca cea mai frumoasa viata alaturi de un om exact ca ea. Nu cel mai frumos, nu cel mai bogat, nu cel mai rasfatat. Pentru ca e constienta ca frumusetea exista putin timp pe chip iar banii nu o vor tine noaptea in brate.

       Langa o astfel de femeie, ori devii cea mai buna varianta a ta, ori pleci. Nu va accepta jumatati de masura. Pentru ea... e totul sau nimic. A avut si totul....dar stie si cum e sa ramai fara nimic.

       Tot ce a trait a transformat-o in femeia care astazi paseste cu incredere si cu capul inainte. O incredere indestructibila .

       O astfel de femeie iti zdruncina lumea, si toate ideile intiparite in minte .

2 comentarii:

  1. Da, femeie fiind simți un tumult de emoții citind aceste rânduri si am fost foarte tentată sa spun ca e un adevărat tel in viata sa devii o astfel de femeie, insa implicit mi am dat seama ca asta înseamnă sa spui ca iti doresti toate acele răni si dureri si situații de a nu avea nimic.... Asa ca respect pt femeia data dracu ! Insa eu imi doresc sa devin ceva mai putin !!! :) ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare are dreptul sa aleaga ce vrea sa devina. Si da....o astfel de femeie merita tot respectul.

      Ștergere