duminică, 18 iunie 2017

Ne grabim....si dupa regretam

             
               Traim intr-o fuga continua. Alergam mereu dupa bani....iubire...timp , etc. Si ele parca fug de noi. Si cum graba strica treaba cam asta e rezultatul.
       
                Facem asta pentru ca totul a ajuns sa se intample mult prea repede. Un ritm care nu este pe gustul tuturor.....nu ca am avea de ales....E cumplit de greu sa inveti sa ai rabdare, si sa lasi lucrurile sa se intample. Pur si simplu. Nu ne place nimic din ceea ce nu putem controla in totalitate, ne este frica sa nu pierdem controlul propriei vieti. Desi...eu nu cred ca noi detinem controlul asupra ei.
             
               Totul ar fi atat de simplu si de frumos daca am invata sa ne bucuram de ce se intampla acum, nu in viitor si nici in trecut. Lucrurile nu se intampla cand vrem noi ci atunci cand sunt destinate sa se intample. De multe ori spunem....nu s-ar fi intampla x lucru daca nu eram acolo. Ba da. S-ar fi intamplat...poate nu atunci dar candva sigur.

              Trebuie sa invatam sa avem rabdare...dar sa traim in tot acest timp.

2 comentarii:

  1. Un adevăr dureros spus intr o forma frumoasa! Societatea de azi ne învață , tentează , obliga tot mai mult sa folosim scurtaturi pentru a tine ritmul acesta rapid. Insa acestea nu întotdeauna sunt alegerea corecta, in plus ne fac vulnerabili si usor de manipulat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Iar când cineva vrea sa facă lucrurile în ritmul lui societatea îl face sa se simtă inutil ca nu tine pasul. Trist...

      Ștergere