joi, 2 august 2018

"Barbatii" secolului 21



                 Ghilimelele chiar isi au locul aici. Macar cuvantul a ramas la fel....ca ceea ce inseamna el se gaseste din ce in ce mai rar.
     
                "Chestiile cool" pe care multi le aplica in ziua de azi crezand ca asta defineste un  barbat, nu face altceva decat sa provoace mila femeilor cu creier, si barbatilor care stiu ce inasemna asta cu adevarat.

              Nu ai cum sa nu razi cand vezi niste "papagali ara" incercand sa impresioneze o doamna cu un limbaj mai colorat decat a papagalului mentinat mai sus😆.

            Incercand sa demonstreze ce "barbati" sunt ei prin faptul ca nu stiu sa se comporte cu o femeie. Ca de bunele maniere au auzit, dar nu stiu exact despre ce vorba si nici nu ii prea intereseaza . , toate astea nu fac decat sa demonstreze ca pentru ei  ceea ce cred ceilati e mai important decat sa fie oameni de calitate. Tot ce poti sa le oferi e mila. Nu ai de ce sa ai timp pentru asa ceva. Viata nu a fost la fel de generoasa cu toti.

         Jos palaria pentru cei ce nu sunt barbati doar in buletin, ci si in viata reala
        Pentru cei ce stiu ca vorbesti si te comporti altfel cu o femeie, nu pentru a o impresiona pe ea, ci pentru a-ti demonstra tie ca esti barbat.
        Pentru cei ce stiu ca fericirea nu se gaseste la orice colt de strada.
        Pentru cei ce nu renunta la cei 7 ani de acasa doar de dragul de a da bine in ochii celor " cool".
       
      Jos palaria pentru voi. Cei ce sunteti cu adevarat barbati indiferent de vremurile in care traiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu