joi, 9 noiembrie 2017

Omul destinat tie....


             
          Un om....mii de emotii si trairi.

          Te trezesti intr-o zi oarecare, chiar banala, spunandu-ti ca e doar o alta.
O zi inceputa normal, dar...terminata altfel. Tu esti altfel.  Iti e frica sa recunosti ce simti. Frica ca omul in fata caruia ti se inmoaie genunchii, ar putea sa iti arunce inima pe jos si sa calce pe ea. Si totusi mergi mai departe. Parca ceva te trage spre el. Iti invingi frica si accepti tot ceea ce simti.

         Sa te trezesti dimineata, stiind ca esti in gandurile cuiva in orice moment al zilei, face din acea zi una frumoasa indiferent, de evenimente. Faci totul cu alta energie. Zambetul e mereu acolo...zambet datorat unui suflet simplu, pentru care esti in stare sa faci orice in secunda doi. Lucrurile simple sunt totul. Tot ce iti doresti...sa ajungi acasa dupa o zi obositoare si sa te astepte doua brate calde care te tin strans pana adormi. Doi ochi care te privesc, si citesti totul in ei, fara a mai fi nevoie de cuvinte. Un sarut pe frunte care te face sa te simti in siguranta si iubirea la cel mai inalt nivel posibil.

       Omul destinat tie te va gasi......in imprejurari care nu iti trec acum prin cap. Prin cai la care nici nu ne gandin, destinul ne deseneaza carari pe care ne gasim. Si stim...ca e omul nostru. Sufletul stie cu siguranta. Asculta-l 💖

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu