joi, 23 februarie 2017

Selectia oamenilor din viata ta...


   Cu cat trece timpul, incepi sa alegi oamenii alaturi de care sa iti formezi amintiri, dupa alte principii. Nu te mai intereseaza sa fie in numar cat mai mare, ci sa fie de calitate. Inveti ce inseamna prietenia, sa te ghidezi altfel decat dupa momentele frumoase.

   Vine un moment, in care simti nevoia sa faci curat in viata ta...de obicei dupa dezamagiri vine aceasta decizie, dar nu mereu. Poate anumite lucruri nu te multumesc sau au ajuns in viata ta, fara acordul tau. Daca esti destul de cerebral, incat sa stii ce vrei sa pastrezi, si ce nu, e o sarcina destul de usoara.

   In timp, unii vor ramane in urma, altii vor evolua mai repede decat tine...atunci fiecare merge sigur. Fiecare are ritmul lui. daca evoluezi mai repede decat altii si ei iti pun piedica...nu ii judeca. Nu fac asta din rautate. Ci din frica. Fac parte din acea categorie de oameni, care nu inteleg ca fiecare are drumul lui. Nimeni nu e legat de nimeni. E o iluzie. O iluzie ca asta ne ajuta sa nu ne impierdicam pe drum. Ne putem folosi de ea, atata timp cat constientizam asta. Incurajeaza pe cel care te dapaseste...nu ii pune piedica, poate si tu vei fi intr-o zi in locul lui.

   Daca alegi sa iti separi viata de anumiti oameni, nu esti dator si cu explicatii. Inseamna doar ca ai cantarit situatia si ai luat o decizie.

   Unii isi schimba principiile, stilul de viata, interesele....

   Sau daca pur si simplu nu mai rezonezi cu ei...indiferent de motiv, schimba macazul. Unii pleaca, altii raman...fiecare este o lectie. Usoara sau dura. Dar valoroasa oricum ar fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu