joi, 12 ianuarie 2017

Ne place sa complicam totul...


   Mereu ne plagem ca nimic nu ne iese...dar nu facem mare lucru sa evitam asta. Cand traim ceva simplu, facem cumva si reusim sa complicam totul. Scepticismul nostru e prezent mereu. Daca ceva ni se pare simplu, ne gandim imediat ca e si gresit,nu are cum sa fie asa usor...ba da se poate.

   Ne complicam vietile inutil, ca mai apoi sa ne plangem de mila. Mereu suntem in cautarea unor scuze...Daca am cauta mai multe solutii , nu scuze, ne-am da seama ca partea plina a paharului e mai importanta decat cea goala. Amestecam lucruri diferite intre ele...uneori fara sa ne dam seama, alteori crezant ca o problema o poate face sa dispara pe cealalta.

   E ca la scoala...daca o iei pas cu pas, vei ajunge la rezultatul corect, dar daca sari o etapa...totul se duce de rapa.

   Hai doar sa traim...sa gandim mai putin si sa simtim mai mult. Sa nu mai cautam nod in papura vietii. Alta nu veti mai avea....bucurati-va de asta pe care o traiti acum.

3 comentarii:

  1. În general femeile sunt cele care complica,ele gândesc prea mult și prea departe... Pentru bărbați lucrurile sunt simple. Un cuvânt, e doar un cuvânt și nu are mai multe înțelesuri. Un gest e doar un gest și nu au nevoie sa definească ceea ce i-au determinat sa-l facă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma referam la oameni in general nu doar la barbati sau doar la femei. Nu toti fac parte din aceeasi categorie. Sunt si barbati care despica firul in 4

      Ștergere
    2. Da, dar majoritatea sunt femei... Încă...pe viitor, cine știe?

      Ștergere