luni, 16 ianuarie 2017

Daca ai putea...ai da restart vietii tale?


   Intr-o zi, am primit aceasta intrebare din partea unui om special. Usor surprinsa de aceasta intrebare, recunosc ca am vrut sa ma gandesc putin la ea.

   Dupa putin timp...am realizat defapt ce voia cu adevarat sa intrebe. Cand incerci sa raspunzi, incepi sa te gandesti la lucrurile care ti s-au intamplat pana acum. Bune sau rele. Fiecare dintre ele au avut o contributie la conturarea ta ca om. Fara ele nu ai fi omul de astazi. Daca esti multumit de omul pe care il vezi in oglinda...raspunsul la intrebarea lui ar fi nu.

   Daca as da restart nu doar ca as pierde oamenii rai pe care i-am intalnit, dar si pe cei buni...
   Cred ca ar fi ingrozitor sa poti sa dai restart vietii tale (imaginar vorbind). Oamenii sunt mereu nemultumiti si dornici de mai mult. La fiecare greseala, ar vrea o noua sansa.

   La final am raspuns nu...fericita ca am reusit sa inteleg adevarata intrebare. Esti multumita de omul care esti astazi?😌

2 comentarii:

  1. Foarte interesant și mie mi-a dat de gândit întrebarea asta și într-adevăr viața e frumoasa cu bune și cu rele și trebuie trăită din plin așa cum este ❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e bună întrebarea și de asemenea și răspunsul tău.
    Cred ca toți în prima faza tindem sa răspundem da....gândind poate la ce am fi vrut sa facem și n-am făcut sau n-am spus, gândind cu mintea celui de acum pentru atunci....apoi ne gândim la oameni, într-adevăr, pe câți am pierde....și apoi răspunsul este evident nu.
    Însă, după toata ''meditația'' asta am sa fac o lista de task-uri. De ce sa dau restart când pot sa fac acum, sau de acum încolo, ce dacă trebuia sa fac atunci, timpul e relativ se poate oricând. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere