vineri, 20 ianuarie 2017

Cei care intra cu bocancii in viata ta...


   Unii oameni intra in viata si sufletul tau cu bocancii...calcand in picioare tot ce ai reusit sa sadesti frumos acolo. Poate fara sa isi dea seama...De multe ori ii lasi sa intre in sufletul tau sperand ca nu iti vor face rau. Din pacate, de cele mai multe ori, increderea asta oarba ne-a distrus...

   Lasati oamenii frumosi in sufletul vostru, pe cei care nu sunt demni de el lasatii afara...dar nu lasati pe nimeni sa stea in prag. Stiti cum e...cine vrea sa ramana e bine venit, cine nu...sa plece. Dar nu bloca calea altora.

   Oamenii care fac asta au fost raniti candva prea mult...Iar durerea provocata de aceste rani se pare ca a fost mai mare decat sentimentele bune din ei.

4 comentarii:

  1. Foarte bine spus , păcat ca fără sa vrem acești oamenii își bat fără sa vrea de ceea ce este frumos in sufletul nostru .

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și din cauza asta mulți oameni buni ajung să fie răi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Trist, dar adevărat . Un lucru bun si frumos poate sa dea o lumina plăcută celorlalte lucruri din jur....poate....insa un lucru urat si stricat cu siguranță va strica întreaga imagine. De aici vine diferența din păcate, de la cele doua cuvinte: poate si sigur!

    RăspundețiȘtergere