vineri, 23 decembrie 2016

Oamenii din viata noastra...


     In viata noastra intra diversi oameni. Unii ne invata sa iubim,altii ne produc durere iar altii sunt intr-un fel transparenti. In sensul ca treci usor peste ideea ca ei nu mai fac parte din viata ta. Sunt acei oameni care nu te ajutau in nici un fel,sustineau sau iubeau. Pur si simplu doar erau acolo.
    La polul opus sunt oamenii care ti-au aratat parti din tine care nici nu stiai ca exista. Si bune si rele. Oameni care te-au invatat ca demnitatea si respectul sunt prioritare. Probabil toti am intalnit la un moment dat oameni care impuneau respect,dar nu prin agresivitate sau ceva asemanator. Pur si simplu atrageau admiratie. Ei sunt oamenii carora nu le este rusine sa isi spuna parerea.
   Unii sunt pentru noi o lectie,altii o binecuvantare dar toti lasa amintiri. Indiferent daca vrem sau nu. Oamenii nu pot fi inlocuiti unii de catre ceilalti. Nu exista asa ceva. Ca unii sunt mai buni? Da. Dar nu exista doua persoane la fel.
   Pe unii ii pastram in suflet toata viata pentru ca daca am renunta la asta...am renunta la o parte din noi.
   PERSOANE  SUNT  MULTE ,DAR  OAMENI  PUTINI!!!

4 comentarii:

  1. Pentru mine fiecare om care a intrat în viața cuiva lasă o lecție. Unii lasă o lecție bună, iar alții o lecție mai puțin bună , dar din fiecare putem învața.
    Și da, sunt de acord cu tine la ultima frază: " Persoane sunt multe , dar oameni puțini ".

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă vorbim de oameni importanți pentru noi, sunt de acord. Însă există o categorie de oameni care nu nasc în ceilalți nici un sentiment nici bun nici rău. Sincer,asta mi se pare cea mai urata stare. Iar acești oameni nu pot sa te învețe nimic. Mai bine sa fi în categoria celor care transmit un sentiment chiar și negativ, decât în categoria celor care nu transmit nimic.

    RăspundețiȘtergere