sâmbătă, 3 decembrie 2016

Craciunul...in timp



     Ca tot am intrat in luna Decembrie, majoritatea am inceput sa ne gandim la sarbatori. Este adevarat ca mai sunt destule zile....dar parca e mai bine sa stii din timp ce vrei sa faci, ca sa scapi de haosul din magazine si din trafic in ultimele zile inainte de Craciun.
     In ultimii ani, sarbatorile de iarna au devenit o afacere....din pacate. Cumparam cadouri ''PENTRU CA ASA TREBUIE''.... Am avut neplacerea, ca in diverse magazine de cadouri sa dau peste oameni care ar fi plecat de acolo cu orice pret. Mi-am dat seama de asta dupa afirmatia unei familii:''hai sa luam asta, pentru ca ei sigur ne iau ceva ieftin''. Am simtit nevoia sa parasesc magazinul...pur si simplu m-a dezgustat acea familie. Nu poti sa oferi din obligatie ceva. Orice. Oricum se vede ca este fortat.
   Si cum totul se cumpara din mall-uri in general, e de asteptat sa fie aglomerat. Daca vrei sa scapi de aglomeratie, e simplu, STAI ACASA. Nu inteleg de ce sa plec dupa ultimele cumparaturi, dar sa zic tot drumul : pfoai ce aglomeratie infernala😠 . Asta e ca si cum stii ca afara ploua, si te miri ca e ud pe jos😂😂.
   Dar Craciunul nu este despre cadouri. nervi, aglomeratie.....ci despre acasa. Nu imi aduc aminte ce am primit anul trecut de Craciun, dar imi aduc aminte cum m-am simtit. De  asta iubim Craciunul...pentru ca el aduce iubire, liniste si acel sentiment de acasa, dupa care tanjim toti. Singurul cadou foarte pretios, dar care nu costa nimic este timpul.

4 comentarii:

  1. Super! Îmi place și subscriu.
    Când am citit titlul, am crezut ca voi citi o istorie a Crăciunului. Dar '' Craciunul în timp '' da, e o unitate de măsură bună. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat! Imi place sa vad ca mai exista oameni care stiu ce inseamna si ce simbolizeaza Craciunul. Tine-o tot asa in continuare si orice ar fi ramai cine esti si nu te schimba pentru nimeni si nimic in lume. Felicitari inca odata pentru ceea ce faci

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi doresc de Craciun sa imi aduca Mosul cea mai buna prietena inapoi.
    Tin la ea si face parte din familia mea,chiar daca nu am mai vorbit de mult timp.

    RăspundețiȘtergere